جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
برنامه هفته وحدت

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان گفت: امروز هر مسلمانی که خواهان عزت، اقتدار و ایستادگی مسلمانان در مقابل مستکبران عالم است، نباید از کوچک‌ترین تلاشی در جهت ایجاد وحدت دریغ کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه‌ از گرگان، خانم مریم میرکریمی در جمع کارکنان و شماری از اساتید مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان با گرامیداشت هفته وحدت و با استناد به کلامی از مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) گفت: «وجود نبیّ مکرّم اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) بزرگترین مایه‌ وحدت در همه ادوار اسلامی بوده و امروز هم می‌تواند باشد».

وی افزود: وحدت و انسجام، اتفاق و اتحاد، همبستگی و همدلی مسلمانان از ضروریات کلمه توحید و از تعالیم روح بخش اسلام و از اصول فرهنگ قرآن است، قرآن کریم یکی از عمده‌ترین و سازنده‌ترین اهداف رسالت نبی مکرم اسلام را تألیف قلوب، ایجاد انس و الفت و تفاهم به جای خصومت و دشمنی بیان می‌دارد.

مدیر مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان اضافه کرد: پیامبر مکرم اسلام(صلی‌الله‌وعلیه‌وآله) که خداوند رحمان در قرآن کریم ایشان را رحمت للعالمین و اسوۀ حسنه‌ای برای جمیع مسلمانان بلکه برای همۀ انسانیت و تمامی اعصار دانسته، با شعار قرآنی و الهی «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا» بشریت را به وحدت و اتحاد حول محور توحید، عدالت و آزادی حقیقی فرا می‌خواند.

خانم میرکریمی خاطرنشان کرد: آنجا که قرآن کریم «إِنَّ هَذِهِ أُمَّتُکُمْ أُمَّةً وَاحِدَة» را مطرح می‌سازد، بدیهی است که از مفهوم «امت واحده» فقط اتحاد جغرافیایی را دنبال نمی‌کند بلکه همه مسلمانان را برادر همدیگر دانسته و از آنان می‌خواهد که بین برادران خود را اصلاح کنند.

وی اظهار کرد: وحدت که همواره مورد ملاحظه و دقت همه پیشوایان و بزرگان دین مبین اسلام بوده و به حق نیاز جامعه اسلامی در تمام زمان‌ها به ویژه امروز است، ضرورت دارد در اذهان آحاد مسلمین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد.

مدیر مرکز پژوهش‌های اسلامی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان ادامه داد: امروز هر مسلمانی که خواهان عزت، اقتدار و ایستادگی مسلمانان در مقابل مستکبران عالم است، نباید از کوچک‌ترین تلاشی در جهت ایجاد وحدت دریغ کند.

خانم میرکریمی در پایان تاکید کرد: فرصت ِبسیار مغتنم و معناداری است تا تمامی مذاهب اسلامی در فضایی آرمانی و آکنده از صمیمیت و در دایره معارف و آموزه‌های نورانی دین اسلام، با بهره‌بردن از اخلاق و سنت حسنۀ نبی مکرم اسلام به مقوله همگرایی و هم افزایی برای شناسایی، تحقق بسترها و راهکارهای تقویت، تعمیق وحدت و تقریب مذاهب اسلامی اندیشیده و با تبعیت از مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) با بصیرت و هوشیاری کامل، به هوش باشند تا آسیبی به نظام و مملکت وارد نشود و راه پرافتخار کنونی با قوت و صلابت ادامه یابد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha